Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Snajperka

Healer18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od zawsze wiadomo że najlepszą snajperką jest AWM.

Nic innego nie warto kupować. Zabija jednym strzałem, ma podwójne przybliżenie. Nie potrzeba ci nic więcej.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Od zawsze wiadomo że najlepszą snajperką jest AWM.

Nic innego nie warto kupować. Zabija jednym strzałem, ma podwójne przybliżenie. Nie potrzeba ci nic więcej.

moim zdaniem AWM - to najgorsza snajperka w cfie ... ciezka do opanowania, 2 scope, glosna, juz m700 lepsze.... - 1 plus AWM to ze zabija na hita... ale nie zawsze... m700 na dwa - w glowe na hita :D

ja polecam dsr 1 - 1scope,zabija 1 hitem, latwa do opanowania, nie jest najglosniejsza :D

a za rp to polecam fr rusty, dsr rusty(i te inne) i ta za kupony :D

Opublikowano

dsr1? która to jest?/ juz wiem ;)/ tylko ta dsr1 jest od jakiegos lvl a ja teraz wbije saffa czy jakos tak

Opublikowano

DSR się nie opłaca brać. Ma odrazu podwójne przybliżenie, przez co trudniej jest zapić przeciwnika który jest blisko.

@2up

AWM jest właśnie najłatwiej opanować.

A z M700 nikogo nie zabijesz grając np. na mniejszych mapkach TD, chyba że masz aimbota w głowe.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...